За нас

Туристическа Агенция " ТРАВЕЛУКС " e лицензиран Туроператор и Туристически Агент с удостоверение за регистрация издадено от Държавната агенция по туризъм.
Нашият екип работи активно на българския и международния туристически пазар, като предлага комплексни туристически услуги: индивидуални и групови пътувания в България и чужбина, самолетни билети, хотелски резервации в цял свят, екскурзоводски услуги, автомобили под наем, круизи, организация на семинари и конференции. Организиране на индивидуални и групови пътувания, почивки и ваканции за българи в страната и чужбина. Организиране на културни и опознавателни пътувания за чужденци в България, както и специализирани турове, хотелско настаняване в България и чужбина. Екскурзоводски услуги на български и чужди езици за цяла България. Бизнес пътувания, семинари, конференции и тиймбилдинг.

Транспортни услуги:
o продажба на самолетни билети;
o рент-а-кар;
o микробуси и автобуси под наем;
o трансфери.


Екипът на ТРАВЕЛУКС е изграден от млади и амбициозни хора, с необходимата професионална квалификация в областта на туризма, които работят с много търпение и коректност , за да ви предложат най-добрите решения за вашето пътуване, съобразени с Вашия бюджет.

Нашите предложения към Вас:

ТУРИЗЪМ В СТРАНАТА

Ваканции в България - на море и планина през всички сезони.
Организирани мероприятия: търговски презентации, конференции, семинари, фирмени събирания.
SPA и балнеологични програми.
Алтернативни програми: еко и селски туризъм, пешеходни турове .
За чуждестранните партньори на нашите корпоративни клиенти - посрещане, трансфер, хотелско настаняване, екскурзионни програми, културни прояви, фолклорни вечери.

ТУРИЗЪМ ИЗВЪН СТРАНАТА

Индивидуални пътувания по планиран от Вас маршрут
Бизнес турове
Самолетни екскурзии
Автобусни екскурзии -Париж, Виена, Мюнхен, Рим, Венеция, Брюксел, Амстердам, Женева, Цюрих, Мадрид, Барселона,Турция, Гърция и много други.
Круизи по река Дунав, река Нил в Египет, Средиземно море
Ски курорти

Хотелски резервации за цял свят - предлагаме богат избор на хотели от различна категория навсякъде в света, подходящи както за бизнес пътувания, така и за лични и фамилни пътувания и почивки, като се съобразяваме с желанията и възможностите на всеки един клиент.
Изберете месец на вашето пътуване
Абонирай се за най-новите оферти на TRAVELUX

Препоръчани хотели

Този сайт е рекламен. Информация, съгласно чл.28, ал.2 от ЗЗТ може да получите в нашите офиси.